CSM Constanța a câștigat primul meci al finalei Ligii Naționale de Baschet Feminin

Fază din primul meci al finalei Ligii Naționale. FOTO CSM Constanța

CSM Constanța deschide Finala Ligii Naționale de Baschet Feminin Getica 95 cu o victorie și conduce cu 1-0 la general.

CSM Constanța câștigă cu 72-65 primul meci din Sala Sporturilor, după 40 de minute în care s-a aflat în permanență la conducere! Fetele antrenate de Alexandru Olteanu, Alina Șerban și Volha Tămîrgeanu au gestionat bine și tentativa arădencelor de a întoarce soarta partidei, accelerând spectaculos de la 57-56 la 66-56, în ultimul sfert, cu Gabriela Mărginean și Sigrid Koizar în prim-plan.

Koizar a încheiat în double double, cu 13 puncte, 10 recuperări și două pase decisive, în timp ce Mărginean a reușit 14 puncte, 3 recuperări și 3 pase decisive. Au pus umărul la victorie și Jones 13p (4 recupeări, 3 pase decisive), Miskiniene 12p (5, 0), Higgins 8p (10, 1), Podar 5p (2, 2), Irimia 3p (2, 1), Ghizilă 2p (5, 3), Zivkovic 2p (2, 0), Godri-Părău.

Al doilea meci ai finalei este programat miercuri la Sala Sporturilor din Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*