Sute de vehicule controlate, noaptea trecută, de polițiștii constănțeni într-o acțiune pentru siguranța rutieră

Reținut de polițiștii din Mihail Kogălniceanu după ce a fost prins la volan într-o stare de ebrietate vecină cu coma alcoolică. FOTO cu rol ilustrativ

Polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța și Serviciului Independent Rutier pentru Misiuni Speciale, coordonați de un ofițer din cadrul Direcției Rutiere, au desfășurat în noaptea de 31 iulie/1 august, în intervalul orar 20.00 – 04.00, o acțiune pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră în municipiul Constanța, respectiv pentru prevenirea conducerii de vehicule sub influența alcoolului sau a unor substanțe psihoactive.

Polițiștii au controlat peste 620 de vehicule și au aplicat 69 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 12.340, de lei, totodată fiind reținute, în vederea suspendării, șapte permise de conducere, dintre care patru pentru consumul de băuturi alcoolice.

De asemenea, au fost retrase patru certificate de înmatriculare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*