Ulei auto, cu o valoare estimată de 1.600.000 de lei reținut, de inspectorii vamali din Portul Constanța Sud

Ulei auto, contrafăcut, descoperit de inspectorii vamali din Portul Constanța Sud

Inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanța Sud au descoperit, într-un container sosind din Republica Coreea, mii de recipiente ce conțineau ulei pentru vehicule.

Containerul aparținea unei societăți comerciale cu sediul în Odessa, Ucraina, iar în interiorul său au fost găsite 9.031 recipiente din plastic, conținând ulei pentru autovehicule. Aceste bunuri se dovedesc a fi susceptibile de încălcarea drepturilor de proprietate intelectuală ale mărcilor KIA și HYUNDAI.

Inspectorii vamali au decis să rețină bunurile, deoarece acestea ar putea aduce atingere drepturilor de proprietate intelectuală ale celor două mărci de autovehicule. În cazul în care aceste produse ar fi fost comercializate pe piață la prețul de vânzare cu amănuntul al unui produs original, valoarea estimată a acestora se ridică la aproximativ 1.600.000 lei

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*