Bătrâni înșelați cu 10.000 de dolari prin metoda Accidentul – varianta Covid-19

FOTO cu rol ilustrativ

Doi bărbați, cu vârste de 37 și 26 de ani, sunt cercetați de polițiștii constănțeni pentru înșelăciune prin metoda Accidentul – varianta Covid-19, după ce au păcălit doi bătrâni din Mangalia să le dea 10.000 de dolari.

Astfel, la data de 28 decembrie 2021, una dintre persoanele în cauză ar fi contactat, pe telefonul fix, un bărbat de 70 de ani, din Mangalia, s-ar fi recomandat a fi fiul vârstnicului și i-ar fi cerut ajutor financiar pentru achiziționarea unui aparat de oxigen, întrucât acesta susținea că ar internat în spital, într-o stare gravă, din cauza infectării cu virusul Covid-19. Bătrânul ar fi înmânat unuia dintre bărbați 10.000 de dolari, prejudiciul fiind recuperat integral, pe parcursul cercetărilor.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*