Credincioșii din Cumpăna și nu numai sunt așteptați la Hramul Bisericii, Adormirea Maicii Domnului din comuna Cumpăna

Cinci bebelusi aflati in asistentă maternală, botezati la Cumpăna. FOTO Primăria Cumpăna

Primăria și Consiliul Local al Comunei Cumpăna și Consiliul Parohial al Bisericii „Adormirea Maicii Domnului“ din Cumpăna îi așteaptă pe localnici și nu numai, la hramul Bisericii.

Evenimentul începe marți, 14 august, când ,începând cu ora 17:30, se va săvârși Vecernia, Slujba de Priveghere și Prohodul Adormirii Maicii Domnului.

Miercuri, 15 august, începând cu ora 8:00, se va ține Sfânta Liturghie, urmată la ora 11:30 de slujba Sfantului Botez a cinci copii, proveniți din asistență maternală, oficiata de Înalt Prea Sfințitul Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului.

La Biserica Parohială vor fi depuse pentru închinare Moaștele Sfântului Mare Mucenic Gheorghe și Icoana Făcătoare de Minuni – Eleovritissa – de la Mănăstirea Cloșca, județul Constanta.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*