FOTO Echipa de mini rugby din Ovidiu se menține pe locul al III-lea al Campionatului Național după etapa de la Timișoara

Echipa de mini rugby U10 a clubului CS Ovidiu se menține în clasamentul general

Echipa de mini rugby a CS Ovidiu Under 10 s-a întors de la Etapa a III-a a Turneului Național de Mini Rugby ce s-a desfășurat la Timișoara. Copiii au reușit să câștige trei meciuri, dar au pierdut tot atâtea, reușind în schimb să își mențină locul în clasamentul general.

După primele două etape la care au reușit să se impună frumos în fața adversarilor, rugbyștii echipei U10 a Clubului Sportiv Ovidiu, au fost învinși de drumul lung și emoții. După drumul Constanța – Timișoara, micii sportivi au reușit în primă fază să câștige trei meciuri, dar din cauza căldurii și a stresului psihic, nu au mai dat randament și au pierdut în fața unor echipe cu care în celelalte două etape ale Turneului nu au avut probleme.

„Această etapă a turneului a fost foarte solicitantă pentru ei, iar oboseala și emoțiile i-au făcut să fie imprevizibili“a spus antrenorul echipei, Cosmin Goldeanu.

Rugbyștii din Ovidiu au obținut locul patru la această etapă, dar au reușit să se mențină pe locul al treilea al clasamentului general.

La începutul lunii septembrie vor avea ultima etapă din Turneul Național, care se va desfășura la București.

„Sperăm ca la sfârșitul acestui circuit național să ieșim pe podium. Copiii să fie sănătoși și să treacă cu bine peste eveniment“, mai spune antrenorul.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*