CTnews TV: Costin Răsăuțeanu, liderul social democraților din Consiliul Local Constanța, despre opoziție, proiecte și alegerile locale

Costin Răsăuțeanu, consilier municipal - PSD Constanța. FOTO Mitică Raftu / CTnews
Costin Răsăuțeanu, consilier municipal - PSD Constanța. FOTO Mitică Raftu / CTnews

Costin Răsăuțeanu, liderul social democraților din Consiliul Local Constanța, a fost invitatul jurnalistului Adrian Boioglu la CTnews TV.

El a discutat despre ce înseamnă opoziția la Constanța și cum o face PSD și de ce nu merge treaba cu primarul Vergil Chițac.

Costin Răsăuțeanu a vorbit și despre proiectul Șoselei de Coastă a Constanței.

El a precizat ce dorește să facă la alegerile locale și a discutat și despre ideea unui tandem Decebal Făgădău – Costin Răsăuțeanu.

Costin Răsăuțeanu s-a referit și la alianțe locale potențiale cu alte partide pre sau post electorale și a enumerat proiectele lui pentru viitorul mandat.


De acum ne vedem și pe CD TV – televiziunea digitală cu cea mai mare acoperire din Sud Estul României: Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași.

Cele mai bune emisiuni și reportaje sunt pe www.cdtv.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Constănțeni, faceți o plimbare de la Reyna spre Pescărie pe plaja și veți înțelege ce înseamnă proiectul șoselei costiere.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*