Surprize inedite de Ziua Copilului, la Medgidia

sediul primaria medgidia
Primăria Medgidia

Primăria Municipiului Medgidia invită toți copiii și adolescenții să petreacă și în acest an o zi de 1 Iunie de neuitat. Pentru ziua de sâmbătă, organizatorii propun o serie de activități și surprize, programate în  intervalul orar 16.00 – 22.00 în Parcul 1 Mai.

Începând cu ora 16.00, cei mici și cei mari sunt așteptați în fața Casei de Cultură a Sindicatelor ,,Lucian Grigorescu’’din municipiu să se alăture paradei care va aduna nu mai puțin de 50 de personaje din desene animate, mascote, eroi, păpuși gigant, artiști cu baloane uriașe de săpun, picioroange, jongleuri pe monociclu, roboți Bumble Bee și Optimus Prime. Aceste personaje spectaculoase, după ora 19.00 și până la ora 22.00 vor fi în continuare prezente în Parcul 1 Mai și vor purta costume de noapte pentru a creea o atmosferă artistică nocturnă și pentru a se transforma în Led robot, Led Tail, Led Mirror man, Led Jugglers. Parada se va desfășura din centrul municipiului până în Parcul 1 Mai și toți copiii prezenți la aceasta vor primi baloane colorate pe bețe cu rozete.

Pe toată suprafața parcului 1 Mai vor fi pregătite pentru copii multe alte activități de divertisment și interactive. Vor fi amenajate 27 de  locuri de joacă gonflabile, ateliere de joacă cu locuri de lemn, un teren gonflabil de fotbal de dimensiuni mici și unul de dimensiuni mari, ateliere de tatuaje și de pictură pe față și mâini, atelier de pictură pe apă, o cabină foto și una video 360 în domul cu baloane, cinema în aer liber, dar și o locație destinată iubitorilor de video gaming.

Surprizele de 1 iunie nu se termină aici, iar dacă în prima parte a programului, cele mai multe activități sunt destinate copiilor începând cu cele mai mici vârste, de la ora 19.00, adolescenții sunt invitați aproape de scenă. Deschiderea evenimentului la scenă va fi marcată spectaculos prin artificiile de zi pe bază de fum colorat iar prezentarea și coordonarea evenimentului va fi asigurată de Costi Max. Primul moment artistic va fi un număr de magie și iluzionism profesionist. În continuare, pe scena de la Medgidia vor urca cunoscuții artiști Erika Isac, Rareș și Bogdan DLP. Pe toată perioada desfășurării show-ului cei prezenți vor primi brățări fosforescente.

Pentru că se anunță o primă zi călduroasă de vară, înghețata londoneză va fi oferită gratuit tuturor, iar organizatorii garantează că distracția și voia bună vor fi prezente pe tot parcursul zilei.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*