UOC invită publicul la un concurs de design grafic în cadrul unui proiect european, cu un premiu în valoare de 250 de euro

Universitatea Ovidius Constanța. FOTO Arhiva UOC
Universitatea Ovidius Constanța. FOTO Arhiva UOC

Universitatea Ovidius din Constanța (UOC) lansează inițiativa unui concurs de design grafic pentru crearea siglei proiectului European Alliance for Sport and Mental Health (EASMH), cod 622832-EPP-1-2020-1-IT-SPO-SCP, finanțat cu 398.450 euro prin Programul Erasmus Plus.

Concursul se adresează publicului larg, iar persoanele cu abilități artistice sunt invitate să transmită schițele grafice, până pe data de 31 mai, către echipa de proiect, urmând ca după jurizare propunerea câștigătoare să fie recompensată cu un premiu în valoare de 250 de euro.

„Pe lângă propunerea grafică, fiecare persoană interesată trebuie să trimită și o scurtă descriere a logo-ului, împreună cu ideea din spatele acestuia, utilizând platforma proiectului: https://www.ecos-europe.com/create-a-logo-for-easmh-project-and-win-250e/, regulamentul concursului fiind disponibil la adresa amintită anterior”, precizează prof. univ. dr. Ionel Melenco, decanul Facultății de Educație Fizică și Sport (FEFS), responsabilul de implementare pentru universitatea constănțeană.

Proiectul EASMH, este implementat în perioada ianuarie 2021 – decembrie 2023. iar din consorțiu, pe lângă UOC, în calitate de partener, mai fac parte: European Culture and Sport Organization (Italia – lider de proiect), European Platform for Sports and Innovation (Belgia), Everton in the Community (Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord), Università degli studi della Campania Luigi Vanvitelli (Italia), Federació Salut Mental Catalunya (Spania) și Hämeen Liikunta ja Urheilu ry (Finlanda).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*