Coș de gunoi aflat în parcul de la Casa de Cultură, incendiat de persoane necunoscute

Coș de gunoi vandalizat. FOTO Primăria Constanța

Un coș de gunoi aflat în parcul de la Casa de Cultură a fost incendiat de persoane necunoscute.

Primăria Constanța a anunțat că distrugerea coșurilor de gunoi pare că a devenit un fel de sport local.

“Cel mai recent incident a avut loc în parcul de la Casa de Cultură. Un coș de gunoi, recent amplasat, a fost incendiat de persoane rămase încă necunoscute. Și nu vorbim despre un accident, pentru că aceste coșuri sunt realizate din materiale calitative, rezistente la foc, ci despre un act premeditat.

Săptămâna aceasta, coșul distrus va fi înlocuit. Și această investiție va fi făcută, încă o dată, din buzunarul nostru, al constănțenilor.

Anul trecut în municipiul Constanța au fost montate 330 de coșuri de gunoi de capacitate mare și 62 de coșuri selective cu două fracții, în completarea celor existente, pentru că prezența coșurilor de gunoi în toate cartierele municipiului este esențială în păstrarea curățeniei orașului. Din nefericire, nu toți cetățenii gandesc la fel” – Primăria Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*