#CONCURS Câștigă trei invitații duble la show-ul de stand-up comedy al lui Sorin Pârcălab, de la Casa de Cultură din Constanța

Un spectacol de stand-up comedy are loc la Constanța la sfârșitul acestei săptămâni. Showul este asigurat de Sorin Pârcălab și invitații săi, în data de 17 aprilie, de la ora 18.00, la Casa de Cultură Constanța.

Redacția CTnews are plăcerea să te invite la un spectacol în care buna dispoziție este garantată. Trei invitații duble sunt oferite cititorilor publicației care îndeplinesc condițiile de mai jos.

Tot ce ai de făcut este:

  1. Dai LIKE Paginii de Facebook “CTnews” – facebook.com/CtnewsRo
  2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la acest spectacol.
  3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți în data de 15 aprilie. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 3 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!

Lui Sorin Pârcălab, comediant și tată balcanic, i s-au mai întâmplat lucruri. Află ce chiar la show-ul lui de #standupcomedy din Constanta. Alături de Sorin vor fi Dragoș Mitran și Virgil Ciulin – comedianți tineri, veseli, fără vicii ascunse.

Biletele pot fi cumpărate de aici.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*