Zeci de persoane, între care și cetățeni străini, cercetate de polițiștii constănțeni pentru trafic sau consum de droguri

Tineri prinși cu droguri la un festival din Mamaia. FOTO IPJ Constanța

Polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța au desfășurat, în perioada 28 aprilie – 4 mai, activități pe linia prevenirii și combaterii traficului de droguri de risc și mare risc, la un festival de muzică din stațiunea Mamaia.

Astfel, polițiștii de combatere a criminalității organizate din Constanța, împreună cu procurori ai DIICOT Constanța, au constatat 27 de infracțiuni, fiind întocmite 19 dosare de cercetare penală. În acestea sunt cercetate 32 de persoane, între care și trei cetățeni italieni și unul peruan.

În urma administrării probatoriului în cauză, procurorul de caz a dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, a două persoane. Ulterior acestea au fost prezentate instanței de judecată, care a admis propunerea arestării preventive pentru 30 de zile.

Totodată, în timpul activităților desfășurate, polițiștii au descoperit un kilogram de ketamină, 300 de grame de cocaină, 21 de grame de cannabis, 25 de grame de amfetamină, șapte grame de hașiș, 200 de comprimate de Ecstasy, precum și timbre LSD.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*