Copil de 8 ani declarat decedat pe plaja din Mangalia

Elicopter SMURD
Elicopter SMURD

Un băiat din localitatea Negru Vodă a murit miercuri după amiază pe plaja din Mangalia.

Apelul a fost făcut la 112 în jurul orei 15.45, atunci când deja salvamarii interveneau pentru scoaterea copilului din apă. La fața locului a fost trimis și elicopterul SMURD. Cu tot efortul depus de către echipele de salvare, viața băiatului nu a mai putut fi salvată.

Accidentul s-a produs în condiții de apă limpede și fără valuri.

Potrivit martorilor, băiatul venise la plajă împreună cu sora să și mai mulți copii din Negru Vodă, dar și cu o bătrână. Aceasta din urmă a plecat de pe plaja atunci când a văzut ce s-a întâmplat cu copilul, spunând că ea nu vrea să facă pușcărie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*