Consilierii locali din Mangalia au aprobat un buget de venituri și cheltuieli al municipiului de aproximativ 270 de milioane de lei

Primaria Mangalia

Consilierii locali din Mangalia, reuniți joi, 10 februarie, în cadrul unei ședințe ordinare, au adoptat proiectul de hotărâre privind bugetul de venituri și cheltuieli pentru anul financiar 2022.

Pentru acest an, bugetul de venituri și cheltuieli al municipiului Mangalia este estimat la aproximativ 270 de milioane de lei.

Primarul Mangaliei, Radu Cristian a declarat că în bugetul pe anul 2022 au fost alocate fonduri pentru subvenția la termoficare, investiții la trama stradală din cartierele orașului, la școli, dar și pentru cofinanțarea proiectelor europene, aflate în derulare. Astfel, la capitolul investiții, suma alocată este de aproximativ 18 milioane de lei, în timp ce pentru proiectele europene bugetul este de aproximativ 155,5 milioane de lei.

Alte proiecte de hotărâre care au trecut de votul consilierilor locali au fost cele referitoare la aprobarea execuției bugetare pentru anul 2021, dar și la utilizarea excedentului bugetului local, pentru anul trecut.

În aceeași ședință, s-a adoptat proiectul de hotărâre privind aprobarea planului de acțiuni și lucrări de interes local stabilit pentru munca în folosul comunității pentru beneficiarii de ajutor social, dar și a planului anual de acțiuni și lucrări de interes local stabilit pentru persoanele obligate la muncă în folosul comunității, de instanțele de judecată.

Un alt proiect de hotărâre votat în ședința CL Mangalia a vizat cotele aplicabile chiriașilor care dețin locuințe pentru tineri, de închiriere sau construite prin programul ANL.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*