Viol și tâlhărie în Limanu, acolo unde un individ din Negru Vodă a intrat peste o bătrână în casă

Agresorul a fost arestat preventiv. Imagine cu rol ilustrativ.

O bătrână din localitatea Limanu a fost bătută, violată și jefuită de către un necunoscut. Individul a fost prins la scurt timp cu ajutorul mascaților și încarcerat.

Polițiștii Biroului de Poliție Vama Veche – 2 Mai au fost sesizați în cursul zilei de 10 decembrie, în jurul orei 16.50, de către o femeie de 72 de ani, din comuna Limanu, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în locuința sa, o persoană necunoscută ar fi pătruns în locuință, unde ar fi lovit-o, ar fi violat-o și i-ar fi sustras o sumă de bani, precum și alte bunuri.

Imediat, la nivelul I.P.J. Constanța s-au mobilizat forțe din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, cu sprijinul Serviciului Criminalistic, Poliției municipiului Mangalia și Secției 9 Rurală Topraisar, care au început căutările pentru depistarea bărbatului.

În cursul zilei de 12 decembrie, polițiștii l-au depistat pe raza localității General Scărișoreanu pe suspectul în cauză, un bărbat în vârstă de 45 de ani din Negru Vodă, care a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*