Viol și tâlhărie în Limanu, acolo unde un individ din Negru Vodă a intrat peste o bătrână în casă

Suspect încătușat de către polițiști. FOTO Poliția Română

O bătrână din localitatea Limanu a fost bătută, violată și jefuită de către un necunoscut. Individul a fost prins la scurt timp cu ajutorul mascaților și încarcerat.

Polițiștii Biroului de Poliție Vama Veche – 2 Mai au fost sesizați în cursul zilei de 10 decembrie, în jurul orei 16.50, de către o femeie de 72 de ani, din comuna Limanu, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în locuința sa, o persoană necunoscută ar fi pătruns în locuință, unde ar fi lovit-o, ar fi violat-o și i-ar fi sustras o sumă de bani, precum și alte bunuri.

Imediat, la nivelul I.P.J. Constanța s-au mobilizat forțe din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, cu sprijinul Serviciului Criminalistic, Poliției municipiului Mangalia și Secției 9 Rurală Topraisar, care au început căutările pentru depistarea bărbatului.

În cursul zilei de 12 decembrie, polițiștii l-au depistat pe raza localității General Scărișoreanu pe suspectul în cauză, un bărbat în vârstă de 45 de ani din Negru Vodă, care a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*