Continuă căutările bărbatului dispărut în Dunăre, în zona Vadu Oii

Bărbat căutat în apele Dunării, la Vadu Oii, după ce ar fi căzut din barcă. FOTO ISU Constanța

Pompierii constănțeni continuă acțiunea de căutare a bărbatului dispărut în Dunăre, marți, 04 mai, în zona Vadu Oii, până în prezent eforturile militarilor fiind zadarnice.

Salvatorii Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța au fost solicitați să intervină marți, 4 mai, în zona Hârșova/ Vadu Oii, după ce un bărbat ar fi căzut dintr-o barcă, în apele Dunării, și ar fi fost dat dispărut. Au intervenit scafandrii ISU și un echipaj SMURD, în total 12 pompieri, dar căutările au fost fără succes, fiind sistate în jurul orei 20.00.

Acțiunea a fost reluată în dimineața zilei de miercuri, 5 mai, la căutări participând un echipaj de scafandri și un echipaj SMURD – în total nouă subofițeri. Căutările continuă și la această ora.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*