Noi restricții de circulație și devieri ale transportului public pe bulevardul Ferdinand din Constanța

Noi restricții de circulație și devieri ale transportului public pe bulevardul Ferdinand din Constanța

Circulația rutieră pe bulevardul Ferdinand din Constanța va fi supusă unor restricții totale pe anumite tronsoane, joi, 29 iunie, din cauza continuării lucrărilor de asfaltare. Aceste măsuri au fost luate pentru a permite executarea în condiții optime a lucrărilor de reabilitare a infrastructurii rutiere.

Astfel, în intervalul orar 08.00 – 24.00, traficul va fi restricționat complet pe porțiunea cuprinsă între bulevardul Tomis și strada Mircea cel Bătrân. În acest interval, conducătorii auto sunt rugați să găsească rute alternative și să evite zona menționată pentru a evita inconvenientele cauzate de restricții.

Pe lângă aceasta, pe data de 30 iunie, după ora 23.00, vor avea loc lucrări de asfaltare în intersecția Mihai Viteazul – Ferdinand. Aceste lucrări vor implica, de asemenea, anumite devieri ale traficului.

Pe durata restricțiilor de circulație, liniile de autobuz CT BUS care tranzitează bulevardul Ferdinand, între strada Mihai Viteazul și bulevardul Tomis, vor fi deviate conform următoarelor trasee:

  • pentru liniile 5-40 și N 5-40, în sensul către Campus, traseul deviat va fi: bulevardul Ferdinand – strada I.G. Duca – bulevardul Mamaia – Campus. În sensul către Gară, traseul rămâne neschimbat.
  • pentru liniile 2-43, 43 C, 43M, N2-43, în sensul către cap de linie Cireșica/ Carrefour/ Vivo, traseul deviat va fi: bulevardul Ferdinand – strada I.G. Duca – bulevardul Mamaia – bulevardul Tomis. În sensul către Gară, traseul va fi normal.

Este important de menționat că programul și traseele de transport public pot suferi modificări pe parcursul desfășurării lucrărilor, în funcție de stadiul acestora. Pentru a veni în sprijinul călătorilor afectați de aceste modificări temporare, abonamentele valabile pentru liniile deviate vor putea fi utilizate și pe liniile alternative, pe durata devierilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*