FOTO Bărbat căutat în apele Dunării, la Vadu Oii, după ce ar fi căzut din barcă

Bărbat căutat în apele Dunării, la Vadu Oii, după ce ar fi căzut din barcă. FOTO ISU Constanța

Salvatorii Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța au fost solicitați să intervină marți, 4 mai, în zona Hârșova/ Vadu Oii, după ce un bărbat ar fi căzut dintr-o barcă, în apele Dunării, și ar fi fost dat dispărut.

Potrivit ISU „Dobrogea”, la fața locului intervin patru scafandrii, cu o ambarcațiune, plus un echipaj SMURD.

Din primele informații, un bărbat de 48 de ani, ce se afla la pescuit cu un amic, în ambarcațiuni diferite, s-ar fi răsturnat cu barca și ar fi dispărut în apele fluviului.

La ora transmiterii acestei știri, pompierii, alături de polițiști de la Transporturi, continuă acțiunea pentru găsirea bărbatului dispărut.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. Continuă căutările bărbatului dispărut în Dunăre, în zona Vadu Oii – CTnews

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*