Consumatorii arondați Punctului Termic 115 din Constanța nu au apă la robinete

Fără apă la robinete
Probleme cu apa în Constanța. FOTO Arhiva CTnews

Pentru inlocuierea unei vane de pe conducta de alimentare cu apa a Punctului Termic 115, din municipiul Constanta, se intrerupe furnizarea de apa potabila, astazi, 9 mai 2017, in intervalul orar 9,00-12,00.

Sunt afectati consumatorii arondati PT 115 – blocurile LV1, LV2, LV3, LV4, LV5, LV6, LV7.

“Ne cerem scuze tuturor abonatilor afectati, carora le dam asigurari ca echipele RAJA fac tot posibilul pentru finalizarea lucrarii in cel mai scurt timp si pentru reluarea furnizarii de apa la parametri optimi”, au transmis reprezentanții SC RAJA SA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*