Circulația rutieră pe bulevardul Mamaia și Tomis este îngreunată din cauza unor lucrări a RAJA

Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu
Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu

Pentru remedierea unei avarii survenită în cursul dimineții de 18 septembrie la conducta de alimentare cu apă de pe Bulevardul Mamaia, echipele de intervenție RAJA au blocat banda de circulație de lângă scuar, la intersecția bulevardului cu strada Ion Lahovari, pe sensul de mers spre strada Mihai Viteazul, în intervalul orar 09,00 – 13,00.

O altă avarie a fost înregistrată la conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 600 mm, de pe Bulevardul Tomis, unde echipele de intervenție RAJA au blocat prima bandă de circulație, vizavi de sediul ANAF, pe sensul de mers spre Dacia, în intervalul orar 09,30 – 13,00.

Pentru efectuarea lucrărilor de reparații, zonele au fost împrejmuite și semnalizate corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

Abonații din aceste zone nu sunt afectați de această avarie, întrucât echipele de intervenție încearcă să efectueze reparația cu conducta sub presiune.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*