Jandarmii constănțeni își caută colegi noi. Concursul de angajare are loc în ultima săptămână din luna august

Irina Drăgan, angajată a Jandarmeriei. FOTO Facebook
Irina Drăgan, angajată a Jandarmeriei. FOTO Facebook

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean „Mihail Kogălniceanu” Constanţa, cu sediul în municipiul Constanţa, str. Mircea cel Bătrân nr. 108, organizează concurs în vederea încadrării prin recrutare din sursă externă, în baza H.G. nr. 286/2011, modificat și completat de H.G. nr. 1027/2014 a unui post de personal contractual la Compartimentul resurse umane şi organizare structurală din cadrul Serviciului Resurse Umane.

Denumirea postului: referent II – IA – post contractual pe perioadă nedeterminată;

Condiții specifice de participare la concurs:

– nivelul studiilor: să fie absolvent de liceu cu diplomă de bacalaureat şi a unui curs/program de perfecţionare/specializare în specialitatea resurse umane;

– vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului: nu este cazul;

– vechime în muncă: 5 ani;

– vechime în specialitate: 2 ani în specialitatea resurse umane;

Data, ora și locul de desfășurare a concursului:

– Proba scrisă – se va desfășura la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța în data de 24.08.2016, ora 12.00;

– Interviul  – se va desfășura la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța în data de 29.08.2016, ora 12.00;

Data limită până la care candidații vor depune dosarul de concurs este 12.08.2016, ora 16.00, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean „Mihail Kogălniceanu” Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*