Biroul Serviciul Public de Taxe și Impozite Constanța din Centru Comercial Vivo își reduce programul de lucru

Plata impozitelor și a taxelor la SPIT Constanța. FOTO Cătălin SCHIPOR

Pentru limitarea răspândirii coronavirusului COVID-19, începând cu data de 19 martie, programul de lucru al punctului de lucru SPIT din centrul comercial VIVO, amplasat în zona Gastro Auchan, se reduce la opt ore pe zi.

Programul de lucru cu publicul va fi de luni până duminică, în intervalul orar 12:00–20:00.

Persoanele fizice și juridice care se adresează punctului de lucru susmenționat beneficiază de următoarele servicii:

  • achitarea, doar prin intermediul cardului bancar (comisionul tranzacției va fi de 0%), a obligațiilor fiscale datorate precum și a proceselor-verbale de constatare a contravenției;
  • eliberareade user și parolă în vederea utilizării platformei online e-Tax Constanța;
  • acordareade informaţii, asistenţă şi consultanţă fiscală contribuabililor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*