Constănțenii rămân fără apă caldă din 9 aprilie, ora 22.00 și până pe 12 aprilie, ora 09.00

Termocentrale Constanța informează consumatorii că înregistrează o avarie la instalația de producere a energiei termice din CET PALAS.

Pentru executarea lucrărilor de remediere, Termocentrale Constanța este nevoită să sisteze furnizarea agentului termic sub formă de apă fierbinte către principalul său client, Termoficare Constanța, și implicit către consumatorii racordați la sistemul de termoficare al municipiului Constanța.

“Menționăm că aceste lucrări pot fi efectuate numai cu oprirea totală a instalațiilor de producere.

Oprirea se va face în data de 09.04.2024, începând cu ora 22:00 până vineri, ora 09:00.

Operatorul Termoficare Constanța a fost informat asupra programului de oprire și astfel, printr-o colaborare eficientă, se vor executa și lucrări la rețeaua de transport agent termic primar, pentru a fi evitată o nouă oprire totală, în perioada imediat următoare.

Înțelegem disconfortul creat și vă asigurăm că echipele noastre depun toate eforturile în vederea repunerii în funcțiune a instalațiilor de producere a energiei termice” – Termocentrale Constanța.

Informații suplimentare pot fi obținute, în regim non stop, de la Dispeceratul Termocentrale Constanța, la numărul de telefon: 0241 585 300.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*