Telefoane ieftine pentru gaming pe care oricine și le poate permite

Unsplash.com

Telefoanele Samsung Galaxy A51, Motorola One 5G Ace şi Realme XT sunt câteva dintre cele mai accesibile smartphone-uri ca preţ, perfecte pentru orice tipuri de jocuri. Astfel, jocurile de aventură, de tactică şi chiar şi jocurile de cazino, funcționează fără întreruperi și duc experienţa de joc la superlativ.

Gaming-ul este astăzi o industrie mondială care a atins un prag de miliarde de dolari. Cum această industrie merge mână în mână cu noile tehnologii de comunicare, apariţia telefoanelor inteligente și a tabletelor nu au făcut decât să transforme visul multor jucători în realitate şi anume, să se joace din mers, indiferent de locaţie, oră sau moment. Astfel, orice platformă mobilă testată pentru cazinouri sau pentru jocuri ori, o aplicație optimizată pentru Android sau iOS, poate să fie accesată și descarcată fără probleme, cu o singură glisare. Surprinzător dar adevărat, un telefon inteligent ieftin face toate aceste lucruri posibile.

Samsung Galaxy A51. Alegere optimă pentru orice tip de joc

Telefonul vine la pachet cu o capacitate de stocare a datelor de 128 GB şi 6 GB de RAM la care, se adăugă modul de lucru Game Booster şi ecranul Amoled full HD. Preţul pentru un astfel de model porneşte de la 1000 de RON şi, poate trece de 2200 de RON dacă memoria este mai mare. Telefonul induce cu ajutorul acestor caracteristici tehnice o experienţă de joc unică, care dă jucătorilor posibilitatea de a accesa toate tipurile de jocuri, de RNG, tactică, aventură şi chiar pe cele de cazino.

Nu ne crezi? Atunci, încearcă diferite sloturi online şi convinge-te singur de utilitatea acestuia. Accesul se poate face direct din browser-ul cazinoului dar şi cu ajutorul unei aplicaţii dedicate care nu ia nimic din calitatea jocurilor. Sau, dacă nu eşti fan jocuri de noroc, mergi în magazinul Google Play şi alege orice joc, descarcă-l şi încearcă-l.

Motorola One 5G Ace. O baterie rezistentă pentru un joc neîntrerupt

Punctul forte al telefonului este bateria de 5000 mAh, care, dă oricărui jucător posibilitatea să rămână conectat la jocul favorit cel puţin 2 zile neîntrerupt. Împreună cu viteza de 5G şi a unui ecran solid de tip LCD, telefonul poate să constituie un adevărat chilipir pentru jucătorii care îşi petrec mult timp în compania jocurilor preferate (prețurile variază de la 840 de RON la 1500 de RON, în funcție de caracteristicile tehnice).

Unsplash.com

Realme XT. Ideal pentru jocurile Multiplayer

Cu un timp de reîncărcare rapid şi cu o capacitate de depozitare de 8GB de RAM, este foarte posibil să deţii un telefon din gama de vârf agreată de cei mai mulţi jucători. Dacă adaugi şi camera Quad de 64 de MP din spatele telefonului care face echipă bună cu cea de interior de 16 MP, atunci ai în faţă un telefon care nu numai că face faţă cu brio la jocuri PUBG sau Fortnite dar, care va imortaliza cele mai importante evenimente din viața ta la calitate maximă.

Ecranul Amoled de 6,4” este unul solid, iar interfața este responsivă. Poţi apăsa pe ecran de câte ori vrei şi, acesta îţi va răspunde de fiecare dată prompt. Chiar dacă îl forţezi câteodată, calitatea jocului rămâne aceeași. Pentru acest model, prețurile cuprinse între 800 de RON și 1800 de RON.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*