Primăria Municipiului Medgidia își premiază cetățenii

Primăria Municipiului Medgidia își premiază cetățenii

Primăria Municipiului Medgidia continuă tradiția demarată încă din anul 2017 de a premia cetățenii majori, tinerii proaspăt căsătoriți și cuplurile care au aniversat Nunta de Argint și Nunta de Aur. Din păcate, din cauza restricțiilor impuse de pandemia de COVID-19, administrația locală nu a mai putut organiza nici anul acesta evenimente festive pentru a sărbători așa cum se cuvine astfel de momente importante din viața comunității noastre.

Astfel, în perioada 14 – 15 decembrie, în intervalul orar 10.00 – 16.00, beneficiarii care au depus solicitări în acest sens pot ridica premiile de la Centrul de Informare Cetățeni, aflat în curtea interioară a Primăriei.

Menționăm că beneficiarii premiilor Nuntă de Aur, care au depus solicitări, vor primi la domiciliu diplomele, buchete de flori și sumele aferente.

În cazuri speciale, la solicitarea beneficiarilor, Primăria Municipiului Medgidia poate distribui, la domiciliul acestora, premiile aferente. Solicitările pot fi făcute la numărul de telefon 0241/812.300, interior 147 sau pe pagina de Facebook a instituției.

Modificarea Statutului Municipiului Medgidia, în anul 2017, prin hotărâre de Consiliu Local, a permis premierea până în acest moment a unui număr de:

  • 1.070 de cetățeni majori;
  • 745 de cupluri de tineri căsătoriți;
  • 408 cupluri nuntă de argint;
  • 303 cupluri nuntă de aur.

Aceștia au beneficiat de premii în valoare de 500 de lei, 1.500 de lei, respectiv 1.000 de lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*