Preoții și stareții din Constanța, în frunte cu IPS Teodosie, ies pe câmpuri să se roage pentru ploaie

IPS Teodosie va merge și va rosti rugăciuni pentru ploaie în Valu lui Traian, Cumpăna și Techirghiol. FOTO Arhiepiscopia Tomisului

Arhiepiscopia Tomisului demarează o campanie de rugăciuni pentru ploaie, preoții și stareții din Constanța, în frunte cu IPS Teodosie, urmând să meargă în zilele de post pe câmpuri din județ ca să se roage pentru ploaie.

Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, a afirmat joi, 14 iulie, în cadrul podcastului de dialog cu credincioșii „Cuvântul ierarhului”, că se va ruga pentru venirea ploii și i-a îndemnat preoții și stareții din eparhie să se roage pentru ploaie.

Astfel:

  • în zilele de post: vineri, 15 iulie, ora 13.00, luni, 18 iulie, miercuri, 20 iulie, și vineri, 22 iulie, vor rosti de rugăciuni pentru ploaie la un câmp apropiat;
  • în fiecare zi, se vor ruga în sfânta biserică pentru venirea ploii.

Ierarhul Tomisului a anunțat că va merge și va rosti rugăciuni în localitățile din apropierea municipiului Constanța: Valu lui Traian, Cumpăna și Techirghiol.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*