Constănțenii care locuiesc în zona Tomis Nord nu vor avea marți, 02 martie, apă potabilă la robinete

Fără apă la robinete
Atenție, se oprește apa!

RAJA SA Constanța va sista furnizarea apei potabile marți, 02 martie, în intervalul orar 08.30 – 18.00, pentru executarea lucrărilor de racordare a unei noi conducte de alimentare cu apă la rețeaua de distribuție existentă de la intersecția străzii Ștefăniță Vodă cu aleea Afinei, din municipiul Constanța.

Ca urmare a desfășurării lucrărilor, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii de pe strada Ștefăniță Vodă, tronsonul delimitat de bulevardul Aurel Vlaicu și strada Badea Cârțan, Complexele Comerciale VIVO și Kaufland, precum și Spitalul Euromaterna.

Totodată, în același interval orar se va furniza apă cu presiune scăzută utilizatorilor din zonele:

  • strada Ștefăniță Vodă, porțiunea cuprinsă de străzile Badea Cârțan și Soveja, precum și unitățile militare din zonă;
  • strada Soveja, segmentul delimitat de strada Ștefăniță Vodă și aleea Zmeurei;
  • strada Badea Cârțan, strada Tulcei, aleea Fragilor, aleea Murelor, precum și cei arondați punctelor termice 46, 47, 48.

Constănțenii afectați de această lucrare sunt sfătuiți să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*