Concerte de gală pentru constănțeni. Fanfara “Muzica Apelor” cântă la Casa de Cultură și la City Park Mall

Fanfara Muzica Apelor a SC RAJA SA
Fanfara Muzica Apelor a SC RAJA SA

Spectacolele fanfarei companiei de apă continuă și în acest week end la Constanța. După ce au încântat spectatorii din centrul comercial TOM, instrumentiștii de la “Muzica Apelor” au pregătit un show special pentru sportivii legitimați la CS Farul.

Spectacolul are loc sâmbătă, 12 decembrie, începând cu ora 12.00, pe scena Casei de Cultură din Constanța.

Cei 28 de instrumentiști ies apoi la mall. Duminică, 13 decembrie, începând cu ora 16.00, constănțenii sunt așteptați la City Park Mall. Va fi o oră întreagă cu instrumentiști de percuție, clarineți, trompete, tromboane, flauți și doi tubiști.

“Muzica de fanfară nu ține cont de vârstă sau de gusturile muzicale, repertoriul său extrem de variat reușind să atragă măcar preţ de câteva minute, toate categoriile de vârstă și de public. Oamenii sunt atraşi de partiturile specifice acestui gen de muzică datorită spectacolului pe care îl oferă, sunt fascinaţi de uniforme, de unitatea mişcărilor, dar mai ales de ritm”, spun reprezentanții SC RAJA SA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*