Constănțean trimis în judecată după ce a primit 1.250 de euro șpagă, pentru a face trafic de influență

Sediul Parchetul Tribunalului si Judecatoriei Constanta. FOTO Catalin Schipor

Un bărbat a fost trimis în judecată, sub control judiciar, de către procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de influență.

Astfel, din probatoriul administrat până în prezent a rezultat, ca stare de fapt prezumtivă, că în cursul lunii mai a anului curent, inculpatul S.Ș. a pretins și primit de la denunțător suma totală de 1.250 de euro, în două tranșe, de 250 de euro, remisă prin intermediul unei alte persoane, respectiv de 1.000 de euro remisă în mod direct de denunțător, în baza promisiunii că va interveni pe lângă un funcționar din cadrul Serviciului Regim Permise de Conducere și Înmatriculări Constanța, pe lângă care a lăsat de înțeles că ar avea influență, funcționar însărcinat cu programarea candidaților pentru examinarea la proba teoretică și practică, necesare obținerii permisului de conducere, în scopul de a-l determina pe acesta să îl programeze pe denunțător, în vederea susținerii celor două probe, mai repede decât ar fi fost programat în mod normal.

Dosarul de urmărire penală a fost trimis spre soluționare la Tribunalul Constanţa.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*