Traseu deviat pentru autobuzele liniei 3, din cauza lucrărilor la carosabil

FOTO: CT BUS

CT BUS anunță publicul călător că miercuri, 16 noiembrie, până la ora 14.00, autobuzele liniei 3 circulă deviat, pe sensul de mers către cartierul Palazu Mare, pe strada Dumbrăveni.

Devierea survine din cauza lucrărilor desfășurate pe carosabil, la intersecția bulevardului Tomis cu strada Alexandru Sahia, în zona Kaufland Palazu Mare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*