Stația de autobuze „Dacia”, suspendată în perioada lucrărilor de asfaltare de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu

Autobuz, linia 100. FOTO: CT BUS

CT BUS aduce la cunoștința publicului călător o modificare temporară în traseul autobuzelor liniilor 100M și 100C.

Astfel începând de miercuri, 28 iunie, stația „Dacia” nu va fi deservită pe sensul de mers spre Cap de linie „Gara CFR”. Această suspendare este necesară din cauza lucrărilor de asfaltare desfășurate pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, între intersecția „Dacia” și „Trocadero”.

În urma acestor lucrări, CT BUS a luat decizia de a evita stația afectată pentru a asigura siguranța și confortul călătorilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*