Constănțean de 73 de ani, prins conducând pe contrasens pe Autostrada A2

Autostrada A2. FOTO: DRDP Constanța

Un bărbat de 73 de ani a rămas fără permis de conducere și a fost amendat cu 2.900 de lei după ce a fost prins conducând pe contrasens pe Autostrada A2.

Potrivit IPJ Constanța, în urma unui apel 112, efectuat la data de 1 ianuarie, privind conducerea unui autovehicul pe contrasens, pe Autostrada A2, polițiștii din cadrul Biroului de Poliție Autostrada A2 au efectuat verificări, în vederea stabilirii situației de fapt, a identificării conducătorului auto și luării măsurilor legale care se impun.

Astfel, a fost identificat autoturismul în cauză, dar și conducătorul auto, un bărbat, de 73 de ani, din municipiul Constanța.

Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.900 de lei, precum și cu măsura complementară a suspendării exercitării dreptului de a conduce, pentru 120 de zile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*