RAJA oprește, săptămâna viitoare, furnizarea de apă în mai multe zone din orașul Cernavodă

Apa e oprită
Se oprește apa. FOTO Arhivă

RAJA SA va întrerupe luni, 26 septembrie, în intervalul orar 07.00 – 20.00, furnizarea apei potabile, în vederea racordării la sistemul centralizat a noii conducte de distribuție din orașul Cernavodă.

În timpul desfășurării lucrărilor, se va sista furnizarea apei potabile consumatorilor din următoarele zone:

  • strada Medgidiei (cartierele Trust, Campus, Detașamentul de Pompieri);
  • zonele Elcomex și Centrală cu străzile Unirii, Dacia, Nicolae Titulescu și Seimeni.

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ”, au transmis reprezentanţii societății.

Totodată, utilizatorii afectați de această lucrare sunt rugați să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*