Video Editorial: Criza refugiaților văzută de Adrian Bîlbă

dr. Adrian Bîlbă
dr. Adrian Bîlbă

Inaugurăm de astăzi o nouă rubrică: Video Editorial. În fiecare săptămână, cei mai interesanți oameni din Constanța, care au ceva de spus, vor fi prezenți aici.

Doctorul Adrian Bîlbă este cel căruia i-am lansat prima provocare: Cum vede un biolog și medic veterinar criza refugiaților?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*