Constanța, sub Codul Galben de vânt puternic

Județele afectate de codul galben de vânt
Județele afectate de codul galben de vânt

Sudul și sud-estul țării au intrat din seara de duminică, 13 martie, sub o atenționare de Cod Galben. Meteorologii spun că până luni, 14 martie, la ora 14.00 mai multe județe vor fi afectate de intensificări ale vântului.

“În intervalul menţionat, vântul va avea intensificări în sudul şi în estul ţării, dar îndeosebi în Muntenia (inclusiv în zona municipiului Bucureşti), în sudul Moldovei şi în Dobrogea unde rafalele vor depăşi 55…65 km/h.

Vântul se va intensifica şi la munte, în special în zona Carpaţilor Orientali, iar la peste 1500 m altitudine vor fi precipitaţii predominant sub formă de ninsoare.” au transmis specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*