Vergil Chițac și-a prezentat raportul anual de activitate: „Am făcut pași concreți în toate domeniile de activitate”

Vergil Chițac, primarul municipiului Constanța. FOTO Paul Alexe

Primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, și-a prezentat luni, 1 noiembrie, raportul de activitate la un an de la preluarea mandatului, anunțând că „orașul se îndreaptă în direcția potrivită”.

Într-un comunicat de presă, Vergil Chițac spune că a făcut pași concreți în toate domeniile de activitate, nu a lăsat nimic la voia întâmplării și a scăpat de practicile păguboase din trecut.

„Dragi constănțeni,

A trecut 1 an de când suntem împreună. A fost un an dens și aprig din multe puncte de vedere, în care ne-am concentrat activitatea în două direcții principale: muncă de organizare la interior și muncă de concepție și maturizare a marilor proiecte de care municipiul are urgentă nevoie.

Am făcut pași concreți în toate domeniile de activitate și am pregătit terenul pentru marile proiecte de infrastructură pe care Constanța le va implementa începând cu anul 2022. Nu am lăsat nimic la voia întâmplării și am curățat modul în care se face treabă în Primărie. În acest fel, am scăpat de practicile păguboase din trecut.

În acest moment, vă asigur că orașul nostru se îndreaptă în direcția potrivită. Spun acest lucru cu toată responsabilitatea. Am identificat corect problemele cu care ne confruntăm și, după cum veți observa în paginile de mai jos, am acționat în consecință. Iar prin publicarea acestui raport de activitate anual, obicei pe care cei dinaintea mea nu l-au avut, trag speranța că veți observa o schimbare în bine a modului în care administrația publică din Constanța înțelege să îi respecte pe cetățeni.

Dragi prieteni, primul an de mandat a fost unul greu, nu ascund acest lucru. În același timp însă, mi-a oferit garanția că dacă rămânem uniți și facem lucrurile așa cum am promis și așa cum trebuie, Constanța va redeveni un oraș cu adevărat puternic, din toate punctele de vedere. Lucrurile nu se pot schimba peste noapte, dar, după cum veți observa, se mișcă în direcția pe care ne-o dorim cu toții. Vă mulțumesc pentru că mi-ați fost alături și vă rog să aveți încredere și răbdare și de acum înainte”, a anunțat primarul Constanței, Vergil Chițac.

Raportul de activitate poate fi consultat de cei interesați la adresa: https://issuu.com/primariaconstanta/docs/primaria_constanta_raport_anual_2021

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*