Peste 500 de absolvenți ai claselor a XII-a și a XIII-a au participat la prima probă a examenului Bacalaureat, sesiunea a II-a

Examenul național de Bacalaureat, sesiunea august – septembrie, a debutat marți, 16 august, cu proba Ea)- Proba scrisă la Limba și literatura română.

La nivelul județului Constanța au participat 587 de candidați, distribuiți în cele 4 centre de examen, după cum urmează:

  • Liceul Tehnologic Dragomir Hurmuzescu Medgidia- 99 elevi;
  • Liceul Teoretic Decebal Constanța- 161 elevi;
  • Liceul Economic Virgil Madgearu Constanța- 133 elevi;
  • Liceul Teoretic Lucian Blaga Constanța- 194 elevi.

La această probă au absentat 107 candidați. Nu au fost înregistrate situații speciale.

Miercuri, 17 august, se va desfășura Proba Ec)- Proba obligatorie a profilului la care s-au înscris 678 de candidați.

Menționăm că, joi, 18 august, și vineri, 19 august, se vor derula Proba la alegere a profilului și specializării – proba E.d) și Proba scrisă la Limba și literatura maternă (1 absolvent înscris).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*