Încep lucrările de asfaltare a pistelor de biciclete de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, tronsonul cuprins între strada Soveja și bulevardul Aurel Vlaicu 

FOTO Primăria Constanța

Echipele societății contractate pentru modernizarea și reabilitarea bulevardului Alexandru Lăpușneanu vor interveni miercuri și joi cu utilaje pentru așternerea stratului de asfalt pe pistele de biciclete situate pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, tronsonul cuprins între strada Soveja și bulevardul Aurel Vlaicu, sensul de mers către stațiunea Mamaia.

“Participanții la trafic sunt rugați să dea dovadă de înțelegere și să evite parcarea autovehiculelor pe prima bandă de circulație. Zona va fi monitorizată de echipaje din cadrul Direcției Generale Poliția Locală. 

De asemenea, pentru ca lucrările să se deruleze fără incidente, rugăm constănțenii să nu calce pe asfaltul proaspăt turnat, pentru că în acest fel se distruge covorul asfaltic.   

Lucrările sunt incluse în proiectul de îmbunătățire a mobilității în municipiul Constanța, între Gara CFR și stațiunea Mamaia (bulevardul 1 Decembrie 1918 și bulevardul Alexandru Lăpușneanu). Traseul cuprins între Gara CFR și stațiunea Mamaia va fi complet reconfigurat.  În ceea ce privește amenajările urbane, vorbim despre stații de transport public modernizate, mobilier urban inteligent alimentat de energie solară prevăzut cu senzori pentru măsurarea calității aerului, sisteme de informare cetățeni cu mesaje variabile, o rețea nouă de iluminat public pentru carosabil, iluminat smart la trecerile pentru pietoni, spații verzi și sistem de irigații” – Primăria Constanța.    

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*