Constanța este prezentă la Târgul de Turism al României

Inaugurarea standului județului Constanța de la Târgul de Turism al României. FOTO CJ Constanța

Consiliul Județean Constanța participă la Târgul de Turism al României, ediția de primăvară, care se desfășoară la Romexpo în București, în perioada 21 – 24 februarie 2019. Standul Consiliului Județean Constanța reunește atât reprezentanți ai Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța, ai Complexului Muzeal de Științe ale Naturii, autorități locale, cât și producători.

Pentru această ediție, Județul Constanța a amenajat un stand în suprafață de aproximativ 115 de metri pătrați, care va cuprinde o zonă cu o prezentare video a județului, prezentări ale siturilor arheologice, a stațiunilor litorale dar și a gastronomiei locale. De asemenea, există și o zonă de degustare a produselor industriei viticole. Membrii Ansamblului Folcloric Profesionist “Izvoare Dobrogene” vor susține momente artistice și vor aduce în atenția vizitatorilor dansurile specifice județului Constanța. Prezența instituției noastre la acest târg, reprezintă o modalitate eficientă de a promova potențialul turistic al întregii regiuni.

„Am inaugurat, astăzi, în prezența viceprim-ministrului României, Viorel Ștefan și a Ministrului Turismului, Bogdan Trif, Târgul de Turism al României, ediția de primăvară, precum și standul Consiliului Județean Constanța. Relieful, istoria, muzeele, mănăstirile, dar și multietnicitatea județului nostru, fac din această zonă o regiune unică în România. Noi, ca și autorități publice locale trebuie să ne concentrăm eforturile spre promovarea județului, ca și pilon esențial al unei strategii de dezvoltare turistică locală și națională. Turismul reprezintă motorul de dezvoltare al județului nostru, iar promovarea vacanțelor pe litoralul românesc va duce la o creștere a numărului de turiști și implicit la o creștere a economiei locale”, a declarat Marius Horia Țuțuianu, președintele Consiliului Județean Constanța.

Târgul de Turism al României este deschis în perioada 21 – 23 februarie 2019, între orele 10:00-18:00, iar duminică 24 noiembrie, între orele 10:00-16:00, in Pavilioanele B1 si B2 ale Romexpo București.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*