Consilierii locali din Valu lui Traian, convocați, mâine, într-o nouă ședință ordinară. Ei vor avea de votat 16 proiecte pe ordinea de zi

Primăria din Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu

Consiliului Local Valu lui Traian a fost convocat miercuri, 17 februarie, în ședință ordinară, pe ordinea de zi figurând 16 proiecte de hotărâre.

Primarul comunei Valu lui Traian, Florin Mitroi, a convocat o ședință ordinară a Consiliului Local, în data de 17 februarie, ora 12.00. Aceasta va avea loc în sala de ședințe a Consiliului Local, cu luarea măsurilor de siguranță care se impun situației actuale (purtarea de măști) în contextul epidemiei de coronavirus și pentru prevenirea riscului de răspândire la nivelul comunei Valu lui Traian a infecției cu virusul CODID-19.

Proiectul ordinii de zi este compus din următoarele puncte:

  1. Proiect de hotărâre privind modificarea și completarea Nomenclaturii stradale organizată la nivelul comunei Valu lui Traian, aprobată prin H.C.L. nr.40/14.02.2020, cu modificările și completările ulterioare.
  2.  Proiect de hotărâre privind aprobarea execuției bugetului local pe trimestrul IV, anul 2020.
  3.  Proiect de hotărâre privind aprobarea indexării impozitelor și taxelor locale pentru anul 2021, ținând cont de rata inflației pentru anul 2021.
  4.  Proiect de hotărâre privind acordul Consiliului Local al comunei Valu lui Traian privind amplasarea racordului la rețeaua de gaze naturale a imobilului Piața Agroalimentară.
  5.  Proiect de hotărâre pentru completarea pct.3 – Indicatoare rutiere, al art.7, pct.7.25, din Regulamentul Local privind circulația pe drumurile publice aflate în administrarea Consiliului Local al comunei Valu lui Traian, precum și a modului de asigurare a semnalizării rutiere și a marcajelor pe raza U.A.T. Valu lui Traian, aprobat prin H.C.L. nr.334/14.10.2016, cu modificările ulterioare.
  6.  Proiect de hotărâre privind aprobarea scutirii de la plata taxelor locale unor persoane fizice.
  7.  Proiect de hotărâre pentru modificarea art.1 din H.C.L. nr.7/15.01.2016, cu modificările ulterioare.
  8.  Proiect de hotărâre privind aprobarea închirierii, prin licitație, a unui spațiu ce face parte din domeniul public al comunei Valu lui Traian (patiserie).
  9.  Proiect de hotărâre privind aprobarea vânzării, cu plata în rate, a unor terenuri intravilane ce fac parte din domeniul privat al comunei Valu lui Traian
  10.  Proiect de hotărâre privind însușirea unor rapoarte de evaluare asupra unor terenuri intravilane ce fac parte din domeniul privat al comunei Valu lui Traian.
  11.  Proiect de hotărâre privind aprobarea retragerii dreptului de folosință asupra unor terenuri atribuite în baza Legii nr.15/2003.
  12.  Proiect de hotărâre privind atribuirea unor loturi de teren în folosință gratuită către tinerii sub 35 de ani în vederea construirii de locuință proprietate personală, în condițiile Legii nr.15/2003
  13.  Proiect de hotărâre privind actualizarea valorii de inventar si a datelor de identificare pentru unele bunuri imobile aflate în domeniul public al comunei Valu lui Traian și în administrarea Consiliului Local Valu lui Traian
  14.  Proiect de hotărâre privind aprobarea planului de acțiune privind serviciile sociale acordate la nivelul comunei Valu lui Traian, județul Constanța, în anul 2021.
  15.  Proiect de hotărâre privind modificarea și completarea inventarului bunurilor care alcătuiesc domeniul privat al comunei Valu lui Traian, pe anul 2020, aprobat prin H.C.L. nr.21/23.01.2020, cu modificările și completările ulterioare.
  16.  Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului de Analiză și Acoperire a Riscurilor (PAAR) la nivelul comunei Valu Lui Traian, pe anul 2021.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*