FOTO VIDEO Primăria Ovidiu oferă agrement gratuit pe lacul Siutghiol pentru locuitorii orașului

Primăria din Ovidiu oferă gratuit mai multe tipuri de agrement pe lac

Primăria din Ovidiu își bucură cetățenii cu o veste minunată: începând cu data de 1 iunie o serie de activități de agrement pe lacul Siutghiol vor fi oferite gratuit. Această inițiativă are scopul de a promova stilul de viață activ și de a oferi oportunități recreative pentru toți locuitorii orașului.

Programul de agrement gratuit va fi disponibil în mai multe perioade pe parcursul verii, pentru a se adapta nevoilor și disponibilității cetățenilor. Astfel, în primele patru zile, între 1 și 4 iunie, activitățile vor avea loc în intervalul orar 12.00 – 20.00. Apoi, începând de la 5 iunie și până la 1 septembrie, programul se va desfășura în felul următor: de miercuri până vineri, între orele 16.00 și 20.00, iar sâmbăta și duminica, între orele 12.00 și 20.00.

Primarul George Scupra spune că această inițiativă face parte dintr-un efort continuu de a încuraja un stil de viață sănătos și activ în comunitatea locală. El speră ca aceste activități de agrement pe lac să aducă bucurie și satisfacție locuitorilor din Ovidiu și să stimuleze interesul pentru activitățile în aer liber.

„Această inițiativă este una binevenită pentru comunitatea locală, deoarece aduce oportunități de relaxare și distracție în mijlocul naturii. Ovidiu este recunoscut pentru lacul Siutghiol și frumusețea sa naturală, iar acum cetățenii vor putea profita de aceste facilități în mod gratuit, contribuind astfel la o calitate mai bună a vieții”, a declarat edilul.

Între activitățile disponibile se numără plimbările cu trimaran (vaporaș), pentru care se pot face rezervări la numărul de telefon: 0725202328, în intervalul orar 16.00 – 17.00 și 18.00 – 19.00, de miercuri până duminică. De asemenea, locuitorii vor putea să se bucure de hidrobiciclete, biciclete pe apă și caiace, oferindu-le astfel oportunitatea de a explora și de a se bucura de frumusețea lacului Siutghiol.

Astfel, cu începere de la 1 iunie, locuitorii din Ovidiu sunt invitați să se bucure de aceste activități de agrement pe lacul Siutghiol, într-o atmosferă relaxantă și plină de distracție, și să profite de această oportunitate unică de a petrece timpul liber în mijlocul naturii, fără nicio taxă sau cost suplimentar.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*