Consilierii locali din Valu lui Traian, convocați, joi, în ședință, pentru a aproba impozitele și taxele locale pentru anul viitor

Consilierii locali din Valu lui Traian. FOTO Paul Alexe

Primarul comunei Valu lui Traian, Florin Mitroi, a convocat o ședință ordinară a Consiliului Local, pentru joi, 10 decembrie, de la ora 12.00, în sala de ședințe a Consiliului local.

Pe ordinea de zi se află șapte proiecte de hotărâre, cele mai importante vizând acordarea unor ajutorare de urgență unor locuitori ai comunei, dar și stabilirea impozitelor și taxelor locale pentru 2021:

  1. Proiect de hotărâre privind modificarea și completarea Nomenclaturii stradale organizată la nivelul comunei Valu lui Traian, aprobată prin H.C.L nr.40/14.02.2020, cu modificările și completările ulterioare.
  2. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului local pe anul 2020, aprobat prin HCL nr.36/14.02.2020, cu modificările ulterioare.
  3. Proiecte de hotărâre privind modificarea și completarea inventarului bunurilor care alcătuiesc domeniul privat al comunei Valu lui Traian, pe anul 2020, aprobat prin HCL nr.21/23.01.2020, cu modificările și completările ulterioare.
  4. Proiect de hotărâre privind stabilirea impozitelor și taxelor locale pentru anul 2021.
  5. Proiect de hotărâre privind aprobarea acordării unor ajutoare de urgență constând în lemne de foc unor persoane defavorizate în limita sumei de 120.000 de lei.
  6. Proiect de hotărâre privind aprobarea vânzării, cu plata în rate, a unor terenuri situate în extravilanul comunei Valu lui Traian.
  7. Proiect de hotărâre privind aprobarea acordării de pachete alimentare cu ocazia sărbătorilor de iarnă, decembrie 2020, unor persoane defavorizate.

Toate proiectele au fost inițiate de primarul Florin Mitroi.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*