Ziua Porților Deschise la Serviciul de Impozite și Taxe Constanța

Site-ul SPIT Constanța
Site-ul SPIT Constanța

Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanța își deschide porțile mâine, 11 octombrie, în intervalul orar 8.30-16.30.

Evenimentul se va desfășura în spaţiul amenajat la sediul din strada Sulmona nr. 22, în cadrul căruia vor fi prezentate serviciile online cu privire la încasarea impozitelor și taxelor locale, depunerea declarațiilor fiscale și a altor servicii implementate de instituție, respectiv tutorialele cu privire la modalitatea de utilizare a acestora.

La eveniment au fost invitați reprezentanții: Primăriei Municipiului Constanţa, Primăriei comunei Cumpăna, Primăriei oraşului Techirghiol, Primăriei oraşului Ovidiu, Primăriei oraşului Eforie Sud, Camerei de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură, Corpului Experților Contabili Autorizați din România, Agenției Naționale a Evaluatorilor Autorizați din România, Universității Ovidius, Camerei Notarilor Publici.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*