CTnews TV: Primarul din Siliștea, Mihai Soare, vorbește despre investițiile din comună

Mihai Soare, primarul comunei Siliștea. FOTO Adrian Boioglu

Primarul comunei Siliștea, Mihai Soare, vorbește în cadrul emisiunii CTnews TV despre investițiile pe care le-a realizat în comună.

Astfel, a modernizat și asfaltat zece kilometri de dumuri, a finalizat alimentarea cu apă și extinderea rețelei de canalizare și a stațiilor de epurare. Mihai Soare a transformat în after school fosta școală din satul Țepeș Vodă, care fusese închisă din cauza număului mic de elevi. De asemenea, primarul a construit un sediu nou pentru primărie, o sală de sport în Siliștea și în cămin cultural nou în Țepeș Vodă.

Primarul are grijă de cei mai mici membri ai comunității, oferind pachete pentru copii de Crăciun, de Paște și de 1 Iunie. Mihai Soare sprijină și activitățile cultural-sportive, susținând Ansamblul Folcloric Silișteanca, care a avut turnee în Turcia, Bulgaria și Republica Moldov, dar și asociația sportivă a comunei, care a participat la competiții de fotbal.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*