Consilierii locali din Valu lui Traian, convocați în ședință extraordinară în data de 15 iunie

Primăria din Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu

Primarul comunei Valu lui Traian, Florin Mitroi, a convocat o ședință extraordinară a Consiliului Local al comunei Valu lui Traian pentru data de miercuri, 15 iunie, de la 12.00.

Proiectul ordinii de zi este compus din următoarele puncte:

 1. Proiect de hotărâre privind aprobarea finanțării din bugetul local pe anul 2022, a cheltuielilor ce se vor efectua cu implementarea proiectului educațional-”Cunosc regulile de circulație, deci exist!” și încheierea unui acord de colaborare în acest  sens cu Școala Gimnazială nr.1 Valu lui Traian
 2. Proiect de hotărâre privind acordul Consiliului Local al comunei Valu lui Traian pentru autorizarea realizării de către S.C. VANTAGE TOWERS S.R.L. a obiectivului de investiții: ”Construire structuri suport pentru stații de bază și instalare echipament de telefonie mobilă”, pe terenul situat în comuna Valu lui Traian str. Poiana nr.25
 3. Proiect de hotărâre privind acordul Consiliului Local al comunei Valu lui Traian pentru autorizarea realizării de către Compania Națională de Căi Ferate ”CFR”SA București, a obiectivului de investiții: ”Implementarea măsurilor necesare funcționării sistemului ERTMS pe secțiunea Predeal-București-Constanța și extinderea sistemului GSM-R pe rețeaua primară de transport feroviar”-Studiu de fezabilitate-Clădire Container ERTMS și Turn GSM-R în stația Valu lui Traian”
 4. Proiect de hotărâre pentru modificare  art.1 din H.C.L. nr.287/19.11.2021 și  aprobarea vânzării, prin licitație, a unor suprafețe de teren intravilan ce fac parte din domeniul privat al comunei Valu lui Traian.
 5. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării BUGETULUI LOCAL pe anul 2022, aprobat prin H.C.L. nr.24/ 08.02.2022, cu modificările ulterioare.
 6. Proiect de hotărâre privind aprobarea prelungirii termenului de plată pentru achitarea unui teren ce face parte din domeniul privat al comunei (Arghir Rozalina).
 7. Proiect de hotărâre privind acordul Consiliului Local pentru vânzarea construcției realizată pe terenul, lot nr.7, zona industrială, situat în comuna Valu lui Traian, str. Valea seacă, nr.55, concesionat conform contractului de concesiune nr.4074/11.04.2011.
 8. Proiect de hotărâre privind reactualizarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții : ” Modernizare infrastructură rutieră locală în localitatea Valu lui Traian, jud. Constanța”.
 9. Proiect de hotărâre privind reactualizarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții: ”Modernizare str. Constanței între Blocurile ANL și str. Împărat Traian, în comuna Valu lui Traian, jud. Constanța”.
 10. Proiect de hotărâre privind acordul Consiliului Local Valu lui Traian cu privire la aprobarea disponibilității terenului ce face parte din domeniul public al comunei Valu lui Traian, în vederea amplasării racordului la rețeaua de gaze naturale a imobilului Sala de Sport.
 11. Proiect de hotărâre privind însușirea unor rapoarte de evaluare asupra unor terenuri intravilane ce fac parte din domeniul privat al comunei Valu lui Traian. Ședința va avea loc în sala Consiliului Local.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*