Trafic blocat parțial pe strada Ștefan cel Mare din Constanța

Trafic restricționat pe bulevardul Tomis din Constanța din cauza unei avarii RAJA
Avarie RAJA

Circulația rutieră se desfășoară cu dificultate pe strada Ștefan cel Mare din Constanța, până la ora 14.00, din cauza unei avarii înregistrate de RAJA SA.

Astfel, în vederea executării lucrărilor de remediere a unui branșament avariat, de la intersecția bulevardului Tomis cu strada Ștefan cel Mare, echipele de intervenție ale societății au fost nevoite să restricționeze traficul auto pe strada Ștefan cel Mare, pe tronsonul delimitat de bulevardul Tomis și strada Răscoalei 1907. Lucrarea se estimează că va fi finalizată până la ora 14.00.

În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată Poliția Municipiului Constanța și Poliția Locală.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei în mod operativ, astfel încât zona afectată să poată fi redată circulației cât mai rapid și în cele mai bune condiții”, au transmis reprezentanții RAJA SA.

Abonații deserviți nu sunt afectați de aceste lucrări, întrucât echipele de intervenție încearcă să efectueze reparațiile cu conducta sub presiune.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*