Trei copii, surprinși de poliția locală în timp ce desenau graffiti în pasajul rutier de la Cora Brătianu

Copii surprinși în timp ce desenau graffiti în pasajul rutier de la Cora Brătianu. FOTO: DGPL Constanța

Trei copii, cu vârste de 12 și 13 ani au fost prinși miercuri, 31 mai, în flagrant, de polițiștii locali, în timp ce desenau cu markere pe pereții și balustradele pasajului pietonal din zona Cora Brătianu din Constanța.

Potrivit Direcției Generale Poliția Locală (DGPL) Constanța, părinții copiilor au fost chemați la locul faptei și s-au confruntat cu consecințele comportamentului neadecvat al micuților lor. Aceștia au fost sancționați cu trei amenzi contravenționale, însumând 300 de lei. Pe lângă sancțiunile financiare, părinții au primit și o atenționare clară cu privire la responsabilitatea lor legală de a supraveghea copiii și de a ști în permanență unde și cu cine se află aceștia, precum și cu ce se ocupă. Scopul este de a înlătura răspunderea părinților pentru faptele neadecvate ale copiilor lor.

În plus, măsuri complementare au fost luate în considerare, inclusiv confiscarea bunurilor folosite la săvârșirea contravenției.

DGPL Constanța a transmis un apel către toți constănțenii, încurajându-i să acorde o atenție sporită supravegherii copiilor minori pentru a evita astfel de incidente antisociale care afectează întreaga comunitate. În cazul în care sunt observate fenomene similare sau comportamente antisociale, cetățenii sunt încurajați să apeleze cu încredere Direcția Generală Poliția Locală la numerele de telefon: 0241.484.205 – Dispecerat sau 0341/922.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*