Consilierii locali din Medgidia au fost convocați, miercuri, în ședință extraordinară

Primăria și Consiliul Local Medgidia. FOTO Cătălin Schipor

Primarul municipiului Medgidia, Valentin Vrabie, a convocat Consiliul Local într-o ședință extraordinară pentru data de 17 iunie, începând cu ora 17.00.

Întrunirea aleșilor locali are loc în sala de ședințe a Primăriei Municipiului Medgidia, pe ordinea de zi a ședinței figurând trei proiecte de hotărâre.

Astfel, consilierii locali au fost chemați să voteze inițiativele depuse de primarul Valentin Vrabie:

  1. Proiectul de hotărâre privind aprobarea documentației tehnico economice – DALI, pentru obiectivul de investiție “Reabilitare și modernizare Piaţeta Decebal din municipiul Medgidia județul Constanța”;
  2. Proiectul de hotărâre privind aprobarea modificării organigramei și statului de funcţii ale Spitalului Municipal Medgidia;
  3. Proiectul de hotărâre privind aprobarea documentației de primă înscriere a unor imobile terenuri în sistemul integrat de cadastru și carte funciară și atestarea apartenenței la proprietatea privată a Municipiului Medgidia a acestor imobile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*