Consilierii locali din Constanța, convocați în ședință extraordinară pentru a stabili prețul energiei termice și subvenția acordată consumatorilor casnici

Ședință a Consiliului Local Constanța. FOTO Captură Video
Ședință a Consiliului Local Constanța. FOTO Captură Video

Consiliul Local al Municipiului Constanţa a fost convocat în ședință extraordinară, miercuri, 11 noiembrie, de la ora 13.00, în sala „Remus Opreanu” a Consiliului Judeţean Constanţa.

Pe ordinea de zi a ședinței se află șapte proiecte de hotărâre, inițiate de primarul Vergil Chițac, cel mai important fiind despre stabilirea prețului local pentru populație al energiei termice și a subvenției unitare acordate consumatorilor casnici:

  1. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului local pe anul 2020;
  2. Proiect de hotărâre privind aprobarea execuției bugetului local pe trimestrul III pe anul 2020;
  3. Proiect de hotărâre privind majorarea capitalului social al SCIL Confort Urban SRL Constanța;
  4. Proiect de hotărâre privind stabilirea prețului local pentru populație al energiei termice furnizată în SACET de către RADET Constanța și a subvenției unitare acordate consumatorilor casnici racordați la rețeaua de transport sau la rețeaua de distribuție, pentru perioada 01.11.2020–31.12.2020 în municipiul Constanța;
  5. Proiect de hotărâre pentru aprobarea proiectului ”Creșterea eficienței energetice a imobilului Liceul Teoretic Decebal” și a cheltuielilor aferente;
  6. Proiect de hotărâre pentru aprobarea modificării art. 3 și art. 6 din HCL nr. 443/2019 privind aprobarea proiectului ”Reabilitarea, modernizarea și dotarea Grădiniței cu program prelungit ”Mugurel”, Constanța” și a cheltuielilor aferente;
  7. Proiect de hotărâre pentru aprobarea modificării art. 1 din HCL nr. 130/2019 privind aprobarea actualizării documentației de avizare a lucrărilor de intervenție și a principalilor indicatori tehnico-economici pentru obiectivul de investiții ”Reamenajarea integrată a zonei pietonale din centrul istoric al municipiului Constanța – etapa II”.

Din cauza condițiilor excepționale, în cadrul măsurilor de prevenție a infectării și răspândirii noului coronavirus, ședința extraordinară a Consiliului Local Constanța va avea loc în cadru restrâns, dar va putea fi urmărită live pe pagina de Facebook a Primăriei Constanța și pe canalul de YouTube al Primăriei Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*