Consilierii locali constănțeni, convocați pentru a vota prețul gigacaloriei pentru iarna 2018-2019

Ședință Consiliu Local Constanța. FOTO Cătălin SCHIPOR

Ședință de îndată a Consiliului Local Constanța în data de 2 octombrie, a ora 12.00, cu două proiecte pe ordinea de zi. Unul este legat de rectificarea bugetară, iar celălalt de costurile cu încălzirea.

Pe ordinea de zi sunt doar două proiecte de hotărâri, dar ambele la fel de importante și ambele inițiate de către primarul Decebal Făgădău.

  1. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului local pe anul 2018;
  2. Proiect de hotărâre privind stabilirea prețului local pentru populație al energiei termice în perioada 01 octombrie 2018 – 30 aprilie 2019 în municipiul Constanța.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*